Виждали сте го стотици пъти на екраните си - с

...
Виждали сте го стотици пъти на екраните си - с
Коментари Харесай

Едно от любимите мечета на хиляди българи е с медал!


Виждали сте го стотици пъти на екраните си - с широка усмивка, различим тембър, постоянно общителен, пухкав и занимателен. Емечо се трансформира в един от любимите герои от рекламите на дребни и огромни. Този факт по никакъв начин не ни учудва - той е постоянно подготвен да помогне и с него всеки път е забавно. А за какво го обичаме ли?

Емека печели огромната премия Best Buy на ICERTIAS за 2023 година по повод цена-качество. Брандът, произвеждащ висококачествени тоалетни хартии, който години наред сполучливо държи равни везните сред тези два значими критерия, е посочен като любимец от потребителите.

Марка номер 1 в България

Емека се отличава с скъпи за категорията качества като мекост и издръжливост, съчетани с радостни дизайни и многообразие от типове и аромати. В без значение потребителско изследване на ICERTIAS за най-хубаво съответствие цена-качество, в категория „ тоалетни хартии “, в България, потребителите дефинират Емека като неоспорим водач.



Защо Емека печели орден?

За всеки консуматор е значимо качеството на продуктите да дава отговор на предлаганата на пазара цена. Емека не прави компромис с качеството и това се потвърждава през годините. Тоалетните хартии са създадени от 100% целулоза, трипластови, а с помощта на еластичните си влакна, Емека е още по-здрава даже при намокряне. Предлага се в богато многообразие от типове, съгласно самостоятелните желания на потребителите, а опаковките й никога не могат да бъдат комплицирани. Емека се е погрижила и за тези, които избират нежността на натурално белите артикули, като предлага вариант без цвят и мирис, подходящ за хора склонни към алергии.

Наградата Best Buy - швейцарско узаконяване

Best Buy е самопризнание за артикули, услуги и артикули, предлагани на пазара, които се отличават от останалите във връзка с цена и качество. Наградата се връчва под формата на документ и орден и е одобрен проучвателен способ, посредством който потребителите схващат, че купуват продукт с най-високо качество на най-хубава цена. 

Продуктите и услугите получават отличие Best Buy Award единствено след провело се интензивно потребителско изследване и са спечелили първо място в съответните категории, въз основа на броя на гласовете, получени от респондентите, т.е. купувачите, които са употребявали продукта или услугата.

Наградата Best Buy Award е отличие, учредено на интернационалните стандарти, избрани от ICERTIAS - Международна асоциация за узаконяване, чието седалище е в Цюрих, Швейцария.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР